Co je to

Co je to

Anotace: ...když nevíš, tak tady zjistíš co je to...

Sbírka: Pro Nelli

Když se mi srdce chvěje
co je to?

když se mi dobře směje
co je to?

když problém najednou není problém
když všechno zlé hned vidíš v dobrém
co je to?

najednou cítíš na srdci vrásku
poznal si nedávno překrásnou krásku
teď už víš co je to
-
je to láska ty popleto
Autor Salvatore, 22.09.2009
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: F.i.L, Prokešová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí