Něžná slepota

Něžná slepota

Anotace: ...

Sbírka: Osamocené sblížení

Něha mě zasáhla a oslepila srdce mé
jsem jako slon v porcelánu
Bloudit budu ve tmě úplné
dokud před tebou nestanu

Jsem dočista slepá
a brzy i oněmím
ať přijde dlaň tvá teplá
a já tě za ni láskou odměním

Až přijdeš a já procitnu
konečně nebudu slepá!
Však něhou se asi rozplynu...
Autor Lioness, 23.09.2009
Přečteno 428x
Tipy 10
Poslední tipující: al-pacino, barking bitch, divoska_jaja, Jacob P. Verlaine, zelená víla, March, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí