Dej mi srdce

Dej mi srdce

Anotace: mno tak to chodi v dnešním světě, kdo mi to vyvrátí??

dej mi své srdce!
dej mi svou lásku!
miluj mne prudce
jářku...
buď mým!

budu tvým snem!
budu tvou touhou
tak řekni jen,
že jsem tvou milou
jen já!

dej mi své srdce!
svěř mi ho!
miluj mne prudce
a já ti ho
zlomím...
Autor angelicek, 23.09.2009
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Matty09, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí