Proč

Proč

Anotace: snad to dojde do šťastného konce i když nejsme v pohádce

Sbírka: Pro Nelli

proč žít život
který nechci žít
proč pít kafe
které nechci pít

proč kouř z cigarety měl bych sát
proč za to co neznám mám se prát
za všechny své hříchy se ti budu kát
jen za dvě tři slova to že mám tě rád

o tvé kráse mám chuť dlouhé básně psát
s tebou se chci všem problémům tiše smát

tak teď říkám ze svých hříchů lituji
jen protože ze srdce tě miluji
Autor Salvatore, 23.09.2009
Přečteno 504x
Tipy 6
Poslední tipující: F.i.L, Prokešová, Fenceless, stravla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi tvé vyznání ST

23.09.2009 21:39:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí