Osm dní v týdnu, pět minut v roce

Osm dní v týdnu, pět minut v roce

Anotace: jak je to s muzikantama.

To už ti nestačí dobývat slávu?
Klesnul jsi tak, že dobýváš srdce?
Tři kapky krve na tvoji hlavu,
láska a stesk jdou ruku v ruce..

Osm dní v týdnu, pět minut v roce
zraňuješ, podvádíš v každičké sloce.

Osm dní v týdnu tvé oči zrádce
hledí jen do sebe..SNY NA OPRÁTCE

Pět minut v roce tvé srdce muže
roznáší ženám bezbarvé růže.
Pouhých pět minut stačí k tomu,
aby jsi trefil k jejich domu
a potom nasliboval hvězdné nebe.
Abys jim pod kůži vryl obraz sebe.

Ty hloupé holky pak v týdnu osm dní
o tvoji tváři a hvězdném nebi sní.
Aby ubohých pět minut v roce
směly naslouchat tvé BÍDNÉ SLOCE
Autor gaginas, 18.06.2004
Přečteno 1573x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí