Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Stále na tebe myslím a nedokáži zapomenout

Kde jsi,opět jsi ode mne utekl,
mne ani jediné slůvko neřekl.
Za kterou jsi dneska asi šel,
na noc jsi domů nepřišel.
Sžírám se strašnou žárlivosti
pocit velké lásky, pak hned zlosti.
Vzpomínám na to ,jaké to kdysi bylo,
když jsi mě miloval a laskal mé tělo,
v té době jsem pro tebe byla celičký svět,
říkal jsi,všichni mi tě mohou závidět.
Když jsme se loučili ,bylo nám strášně,
v té době jsi mi posílal básně,
den ,kdy jsme spolu nebyli ,
jako by nebyl a my nežili.
Jeden bez druhého ani ránu,
spolu jsme mohli otevřít nebeskou bránu.
Měl jsi mne rád ,já tebe ráda,
tehdy mě od tebe nenapadla žádná zrada,
že příjde den a ty mi ukážeš záda
a já budu ta ,co se jen hádá.
Nemáš pro mne jednoho milého slova,
ta již poslouchá ta tvoje nová.
Řici ti co pro mne všechno znamenáš,
že nic takového již nikdy nepoznáš.
Jsem zde a čekám jen a jen na tebe,
chci ti dát vše,to nejlepší ze sebe
Co se stalo ,láska skončila
již nemám nic ,já se zhroutila,
nespím,na jídlo ani pomyšlení,
myšlenka na smrt-velké pokušení
Život bez tebe je smutný a prázdný,
a já v něm nevidím smysl žádný.
Kde jsi a s kým ,kde tě mám,
myslím jen na tebe a stále vzpomínám.
Autor Nattyna, 26.09.2009
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí