Ztratila jsem...

Ztratila jsem...

Anotace: nic moc

Ztratila jsem lásku svoji,
kde jenom může být?
Schovala se mi snad v hnoji,
abych ji nemohla najít?

Zub času mě ohlodává,
jak se dalo čekat.
Lásku mou vítr odvává,
nemá cenu se vztekat.

Život pro mě ztrácí význam,
co je to žít bez Lásky?
Ve flegmatismu uvízám
a vím, že není cesty zpátky.

Sbohem, má sladká lásko,
se vzduchem se slova mísí.
Vzpomínky pořád v hlavě visí...
Kdysi, ach kdysi, bylo to krásný.
Autor A'tuin, 26.09.2009
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Urban, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lásky poprava... ???
nenene..

26.09.2009 23:43:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí