Myšlenky o lásce dvě

Myšlenky o lásce dvě

K čemu oči mám...
K čemu mám oči?
.Nebýt milován,
vždyť jen z nich jsem jako na kolotoči,
.Nebýt k nikomu do srdce zván,
ty mé oči ty mě matou,
.Neboť to je smutné,
jako na koncertě uši zacpané vatou,
.Ne žít, ale padat do jámy bezedné.

Vždyť srdce,
.Nemilovat ale však,
to je paprsek pravdy,
.Neštěstí, to je neštěstí,
který každým plátem projde hladce.
.Nejsi člověk, ale prázdný věšák,
.Než rána do zubů pěstí...
Autor L. Šebestián Borský, 27.09.2009
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí