Z lásky

Z lásky

Anotace: :o)

Píši Ti báseň krásnou,
verše lásky pro Tebe,
dívám se na oblohu jasnou,
chci s Tebou jíti do nebe.

Chybí mi sladký úsměv Tvůj,
teplo Tvého obětí,
svlékni si šat svůj,
cítím slzy dojetí.

Už jsi u mě blízko,
mám již pocit bezpečí,
duše má byla kdysi nízko,
láska Tvá ji však přesvědčí.

Silná je naše láska nádherná,
smutno je mi bez Tebe,
když rozsvítí se života lucerna,
dvě lidské duše stoupají do nebe.
Autor kamich, 29.09.2009
Přečteno 595x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí