něha

něha

Anotace: desatero o něze

Něha je jemné pohlazení a dlouhý pohled do očí.

Něha je radost ze souznění, když svět se s Tebou zatočí.

Něha je čerstvý letní vánek, jenž chladí v horku dívčí tvář.

Něha je spravedlivý spánek, když hlava klesne na polštář.

Něha je dopis psaný z lásky, ten, co se čte jenom potichu.

Něha jsou kolem očí vrásky - ty nevadí, jsou od smíchu.

Něha je v dlani ptačí peří a šťastný úsměv dítěte.

Něha je, když Ti druhý věří - to je pak krásně na světě.

Něha jsou vyložené karty a k prvním hříchům přiznání.

Něha je políbení na rty a zašeptané vyznání.
Autor nikkyS, 29.09.2009
Přečteno 526x
Tipy 7
Poslední tipující: Pevya, darkday, al-pacino, Mraveneček, Lodě
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

16.11.2009 11:51:00 | Pevya

Pěkné...skoro něžné řekla bych

29.09.2009 23:02:00 | Lodě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí