Nebýt Tebe..

Nebýt Tebe..

Anotace: .

Když je moře neklidné, bouří.
Pění, odráží mé myšlenky.
Bere vše a nové tvoří,
a pak zas vše klidné je.

Když mraky tváře slunka cloní,
když na tvá víčka padá stín,
já prosím o odpuštění,
sbírám Ti lístky z kopretin.

Když mi vítr sebral vše i víru
a vzpomínky po nebi rozfoukal,
Tvé něžné rty mi daly sílu
a Tvůj sladký úsměv, chuť jít dál..
Autor Roger, 29.09.2009
Přečteno 538x
Tipy 29
Poslední tipující: Pevya, Holis, Talla, carodejka, harmony, Hančí, Elisha, Kett, hašlerka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! Ta je parádní, nemám slov..

22.04.2010 11:39:00 | Pevya

Moc hezka basnicka, pekne jsem si pocetla.

01.10.2009 21:39:00 | carodejka

Hezky se mi četlo...

01.10.2009 13:24:00 | Hančí

wauuu

30.09.2009 11:08:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí