Touha nocí

Touha nocí

Anotace: mé tajné přání

Sbírka: Stíny duše

Dobrou noc chtěla bych popřát
pošeptat do ouška
polibek potom ti dát

Usnout ti v náručí
cítit tvé teplo
být stále v bezpečí

Probouzet se vedle tebe
přitulit se po ránu
vidět vstávat modré nebe

…Ale o tom jen sním
když sama nocí bdím
Autor Violette, 30.09.2009
Přečteno 518x
Tipy 6
Poslední tipující: harmony, Bíša, Sweet KiWi, Agniezka, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí