Spoutání duší

Spoutání duší

Anotace: O osudové lásce

Sbírka: Tentokrát o lásce

Teplo tvých doteků,
jemnost tvých dlaní,
světlo v tvých očích,
má splněná přání.

Toulky tvou duší,
nezkrotná touha,
smyslnost polibků,
dnes noc bude dlouhá.

Šeptej mi do ucha,
já naslouchat budu,
tiskni se na mě,
shoď plášť svého studu.

Já budu tebou,
ty budeš mnou,
polibky zaplavím,
tvou kůži hebkou.

Splynutí duší,
splynutí těl,
máme se rádi,
tak, jak osud to chtěl.
Autor Vševolod Lopaťuk, 01.10.2009
Přečteno 464x
Tipy 6
Poslední tipující: divoska_jaja, Špáďa, Bery2266, obyčejná, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kulíšku,šeptám ti do ouška medově ST !

18.01.2010 20:09:00 | susana načeva

Opravdu eStéčkové spoutání...

01.10.2009 20:52:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí