Naposled

Naposled

Anotace: ...

Naposled se usmívám
když ti píšu řádky snů
Nechci být jen vzpomínkou
to už není hra nás dvou.

Naposled ti připomenu
že mé jméno znáš
Neřeknu ti ani slovo
pokud všechno vzdáš.

Naposled chci s tebou spát
probudit se ze všech snů
A jít ráno bosá dál tam
kde je život můj.

Naposled se s tebou bát
že to co přijde bude
jenom v nás.

Naposled ti říct že Láska
není klam,že milování je
fér pokud budeme na to DVA...
Autor Kett, 01.10.2009
Přečteno 497x
Tipy 15
Poslední tipující: jedam, susana načeva, Nola77, Roger, střelkyně1, Kars, al-pacino, enigman, Sleepwalker, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

melancholie.. smutně krásná..

13.10.2009 18:41:00 | Roger

Láska není jen milování, ale život sám
ST

11.10.2009 08:17:00 | Kars

Fér to může být jen na stojáka. Ostatní je jen o porobě. ::::\\\///:::

01.10.2009 22:09:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí