Ta chvíle

Ta chvíle

Anotace: ach, Ta chvíle

O chvíli
o které jsem snil
o chvíli
kterou teď proklínám
o chvíli
na kterou myslím
o chvíli
o které se zpovídám slzám.

Oči mě pálí
ten chaos mě ničí
a Ty
se na mě usmíváš
jako by nic
své štěstí
si ve flašce myšlenek přelíváš
a čekáš
ale na co?!

Písmenka na papír z ničeho
maluju
a ty čekáš
čekáš že ti řeknu
že tě..
Ne to ne.

Nemůžu a nechci
Tebe nechám žít a já
si půjdu ke svému konci.
Autor Larey, 04.10.2009
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí