Š

Š

Anotace: nostalgie

Sedím takhle k večeru,
při lampě a při šeru.
Myslím na tu kterou miluji,
a spousty věcí lituji.

Že jsem jí nedal dosti lásky,
ani ty polní sedmikrásky.
A jak voda v řece čas mi plyne,
moje láska k ní však nikdy neuhyne.

Proč nechal jsem si jí utéci,
když jí tak moc miluji,
to mi nějak nechce dotéci,
a tak si radši maluji.

A její oblíbený šeřík,
ze kterého už nekvete ani keřík,
už jí ted jen těžko donesu,
a to pomyšlení už více nesnesu.

A jak kouřím si tu vodnici,
proč už ke mne necítí,
tu lásku co tu byla dříve,
a něhy plné chvíle...
Autor Deawe, 04.10.2009
Přečteno 375x
Tipy 10
Poslední tipující: Danah, Trinity666, Psavec, harmony, hašlerka, Matty09, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké

18.10.2009 19:48:00 | Danah

líbí St.

04.10.2009 16:08:00 | harmony

Jé to je fakt dobrý.Chtělo by to zhudebnit.

04.10.2009 15:14:00 | Rejha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí