Láska a nenávist

Láska a nenávist

Anotace: jen tak narychlo

Jak jsou si blízké
nenávist a láska
kdo by to jen řekl
city tak odlišné
a já
na očích páska
něčí ruka v mé
nechávám se slepě vést
za falešnými nadějemi
a bolestí
oparem nejistoty
a ty osude
zase se mi za nic mstíš?

Bolí to
a já se vést dál nechávám
kdy to skončí?
Proč to dělám?
Lásko?
v nenávist se měníš
a já začínám chápat
a dál neváhám
beru nůž
jemný řez rychlý sten doprovází
vše ze mě padá
vše se v lepší mění
a srdce mé
tedy bývalé
z okna potichounku letí.
Autor Larey, 06.10.2009
Přečteno 338x
Tipy 11
Poslední tipující: Mak, Bery2266, hašlerka, harmony, Psavec, labuť, Agniezka, al-pacino
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé ST

06.10.2009 16:01:00 | harmony

:) kdyby..

06.10.2009 11:03:00 | Larey

Tak já ho dole chytím a přinesu Ti ho zase zpět, ano? ;o)

06.10.2009 07:52:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí