Nepolíbené slzy

Nepolíbené slzy

Anotace: / . . . /

Tančí Ti po tváři
každý večer
každou noc
ty slzy nepolíbené
bez hříchu
tak čisté
ne jak lháři
ze země kdysi tak blízké.

Tančí Ti po tváři
jemně Tě lechtají
jsi šťastná?
Proč? Jsou to Tvé slzy
Tobě smutek dávají
.. a jsou nepolíbené, víš?

Tančí Ti po tváři
tanec konce
jsou to loutky mé hudby
Tvé slzy
nepolíbené
naposled po Tvých líčkách
lehce našlapují
užij si je
už nebudou
a nediv se
dnes večer
Tvé slzy poprvé
a naposled políbím
a se mnou
na kraj propasti odejdou.
Autor Larey, 06.10.2009
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí