Cyan idea

Cyan idea

Anotace: ... na letošní podzim se dívám přes tyrkysové brýle...

... svou skutečnost dokládám prastarým mýtem,
nahá se opíjím měsíčním svitem
... společně se smrtí spřádám své plány,
dokážu změnit tvůj osud, i když je daný
... mám tisíce opojných vůní a chutí,
jsem tvá fantazie, která žít tě nutí...

... jsem víla z ranní rosy a večerního vánku,
přicházím, když den má na kahánku
a při těch chvílích plných lásky,
splétám naše životy- bez nadsázky,

... splétám je k sobě
- stále víc a pevněji,

pletu z nich důkaz, že i v dnešní době
lidé opravdu milovat umějí...
Autor Absinthe Banshee, 06.10.2009
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: Sladkalu, Zpátky, Sleepwalker, po schodech dolů, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je prostě nádhera, verše plují lehce, jako vánek...ST

05.02.2011 09:34:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí