Pro ni

Pro ni

Anotace: Napsáno 30.9.2009 v metru. Věnováno Verče.

Jak snový obraz zrcadla,
jak růže která uvadla.

Jak mořská bouře bez vody,
jak šampus, když nejsou jahody.

Tak jako pláč bez slzy,
jak chyba, co už nemrzí.

Tak chybí mi ta půlka celku,
snad schovala se za Popelku.

Hledám ji a již jsem blízko,
chci zaujmout jen stanovisko.

Myslet na ni trochu sžírá
a však pevná v ní je moje víra.

Je jak moje rodná víska,
bože chraň, vždyť mně se stýská.
Autor Svět je krásný, 07.10.2009
Přečteno 718x
Tipy 3
Poslední tipující: J's .., Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomíná mi to ty filmy o básnících.

08.04.2010 19:18:00 | Jeninas

Povedený, romantický, zamilovaný...prostě dobrý! :o)

07.10.2009 00:14:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí