Srdce na dlani

Srdce na dlani

Anotace: Co vše říci ženě.

Já ti do tváře vkládám smích
a vítám slunečný den.
Pro tvé oči a co je v nich
pro ně nablízku jsem

Cítím každičký nádech tvůj
a vnímám ozvěnu snů.
Zpívám o lásce, při mě stůj
touho minulých dnů.

Vítr se opírá do perutí,
jen trochu odvahy mít.
Tajná přání ta nedoletí,
dokud se nevysloví.

Přijmi prosím mé pohlazení,
voníš tak jak to mám rád.
Zůstaň chceš li až do setmění,
o mě budeš li stát.
Autor Mava, 07.10.2009
Přečteno 637x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Maro Deives, Kapka, Lenni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí