Chlapec v rytířském brnění

Chlapec v rytířském brnění

Anotace: proč děti chtějí být dospělé?

Stojí tam v šeru světa
v těžkém rytířském brnění
na svůj život se pozpátku dívá
chybí mu snění, smích
pláč za který se nemusí stydět
vždyť je to jen dítě
proč mu nedáte zpět jeho klid?

On nechtěl brát na záda to břímě
táta mrtvý
chlast mámin nejlepší kamarád
i přes to vše až doteď
stál hrdě a přímě
a všechny kolem sebe měl tak rád.

Teď
osudem do světa velkých zaveden
sex chlast drogy
do toho společností vtažen
si uvědomuje že o to nejlepší
o dětství přišel
a tak dál v myšlenkách stojí
za zabrádlím na mostu
a přemýšlí co bude dál.
Autor Larey, 08.10.2009
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí