Stále mi chybíš

Stále mi chybíš

Anotace: "Není možné zapomenout na člověka, kterého opravdu milujeme." (8.10.2009)

Šli jsme ulicí prázdnou
a všechno patřilo nám
hvězdy, obloha, láska
náš soukromý lesní chrám.

Tiskli jsme si ruce
na znamení touhy
proč jsi tam se mnou kráčel
když za měsíc pouhý

Říkáš, že miluješ jinou
že toužíš být jen s ní
tak proč jsi šel se mnou?

Jen jeden večer
prchavý okamžik
jen jeden večer
a v hlavě otazník.

Proč nemohu zapomenout
na jednu jedinou noc
já chtěla pouze zbavit se pout
a být s tebou...
chtěla, strašně moc.

A teď sis odjel do neznáma
a já zbyla jsem tu - sama.

Proč nemůžu zapomenout
ulétly měsíce, uletí roky
ale tvůj úsměv...
/ jak procitnout?/

Stále mi chybíš
i přes tu bolest
a slzavé polštáře

i přes ten smutek
co vtiskls mi do tváře.

I přes mé sny
které jak hraničku ze sirek
sfoukl jsi úsměvem.

Protože nezáleží na tom
jak moc si sami sobě lžeme
jen zapomeut na toho
koho milujem
vážně nemůžeme...

/stále mi chybíš!/
Autor mauvais-ange, 08.10.2009
Přečteno 517x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Zefi, Sadistic Soul, Janca.LP, Deawe, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi ...

24.03.2010 20:50:00 | Zweiblumen

nechci tipovat, ač dát bych mohl sto tipů
a to protože jsem na toto téma předpojatý
co rok, to láska zahozená v koši
hoši hoši hoši
slečny slečny slečny
jak jsou ty lásky nekonečný...

bude líp :)
přeji Ti to moc

23.11.2009 01:47:00 | blue

Zapomenout se opravdu nedá, jen na to tolik nemyslet, ale to až časem...

16.10.2009 17:43:00 | Ejí

...zapomenout nejde,ale vyrovnat se lze,láska nahrazuje lásku
/ v mém výplodu z dnešního dne to není dobré řešení/

09.10.2009 00:07:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí