Chladná místa

Chladná místa

Anotace: bez volného verše, snažím se držet formu.. snad to vyšlo

Dívám se jak si hrajou
růžové ohně s červenými
vlhké oči protančili hudbou
kterou jsme My milovali.

Procházím ta místa chladná
všechna kde jsem byl s Tebou
byla jsi má a tak krásná
a teď se mi tělo klepe zimou.

S každým místem více mrazu
tři týdny zpět mě tu hřálo
blížím se už k poslednímu
co se to tu s Námi stalo?

Vzal jsem všechny básně sebou
ohněm života teď hoří
ohněm života života mého
až uhasnou on uhasne s nimi.

Barvy ohně na slzy se mění
lásko vše jsem prošel
přichází na mě předkonečně snění
a pan měsíc mou nehybnou tvář slzou
přikrýt přišel.
Autor Larey, 09.10.2009
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..vyšlo to a je to krásné!

11.10.2009 10:32:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí