jsou místa

jsou místa

Anotace: ... o kterých ...

.
procházíváš známá místa
pamětí ve svém kdysi
pradávná přemíra
soucitu je urazila
nenarostou
už tvoje křídla
věc je jistá
už nezatančí
jen pro tebe
nevylétneš z hnízda
a nezabloudíš ve větvích
po kterých se ti stýská
a jejích nadějích

jsou místa
o kterých
zpíváš

jenom potají
a její pradávný smích

jsou tvoje křídla uražená
co v objetích zbyla
po staletí
zakletá

jsou místa
a váš první
hřích
.
Autor a_tao, 10.10.2009
Přečteno 469x
Tipy 23
Poslední tipující: Kapka, Radek.oslov.Šafárik, isisleo, Sleepwalker, floreciente, hašlerka, Mbonita, harmony, Psavec, Tacca, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou místa
bylo nám krásně
teď prázdno
ach...

23.10.2009 21:42:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí