Zrada ukrytá v temnotách

Zrada ukrytá v temnotách

Anotace: Zrada je hnusná věc a kort když vás zradí osoba kterou milujete...

Ptám se tě proč jak jsi mě to mohla udělat a takhle to všechno podělat.Dal jsem ti svou lásku mé srdce a to mě ted bolí převelice.To bych od tebe nečekal že mě tohle provedeš a mě tím podvedeš.Zrada ukrytá v temnotách blíží se blíží a já mám strach.Pohltí mě celého až zbyde země pouhý stín.Proč proč jsi mě zradila jak jsi mě to mohla udělat,ptám se sám sebe ptám a odpověd nenalézám.Už je konec všemu a já tobě i jemu přeji at nejste štastní. Zrada ukrytá v temnotách blíží se blíží...
Autor Davael, 11.10.2009
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zkus si to po sobě párkrát přečíst a opravit si chyby :)

12.10.2009 00:52:00 | Larey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí