Žiju smutně

Žiju smutně

Anotace: snad jednou pochopíš a odpustíš mi

Na louce mezi zlomenými květy
šiju ti ze smutku lásku
na louce kde jsme byli spolu
z na mě mračících se oblázků.

Čekám tu na Tebe
hvězdy se honí po obloze
přijd si pro ni prosím
než Ti ji někdo odnese.

Ty stále nejdeš
už nechci žít smutně
snad jednou pochopíš
a odpustíš
miluji Tě.
Autor Larey, 11.10.2009
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Chonglee, Házté, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí