Lásko, píši ti...

Lásko, píši ti...

Anotace: Vzkaz, zvolání, velmi jednoduché, žádný zázrak ani umělecké dílo, prostý jazyk ale...pláč mého srdce po milované ženě, která pro mne znamenala moc a moc.

Má lásko, podívej,
za okny prší listí,
vítr přinesl vyprahlé zemi déšť,
ale kdo utěší mé
smutné a opuštěné srdce?

Potkal jsem tě náhle
a tak to osud chtěl.
Byla jsi jako krásný sen,
jako zázrak jen.

Láska naše zazářila s jarem,
voněla létem
a na podzim odešla
jako spadané listí.
Věděl jsem
a tak to osud chtěl.

Má lásko,
píšu ti že čas s tebou prožitý
byl jako z jiného prostoru a času,
dnes, tady, zpět,
chci ti říci:,,Miluji Tě!"

Má nejdražší,
má první, krásná a jedinečná.
Jsi jako sen, který se mi zdál.
Ještě chvíli chtěl bych s tebou být sám,
ale čas se nezastaví,
plyne dál.

Vzpomeň si, hledal jsem u tebe
lásku a pochopení,
útočiště a splynutí.
Nazval jsem tě vílou kopretinou,
ale byla-li bys vílou,
nechala by jsi lásku odejít?

Ukázala jsi mi krásu lásky
i trpkost její.
Otevřela jsi mi náruč
ale jen na chvíli.
Jako léto odešla láska tvá,
tak blízko a přitom tak daleko
jsem každý zvlášť.

V srdci svém vzpomínku
sladkou i bolestivou
na tebe mám.
Vzpomínka na rána,
kdy jsem se od tebe vrácíval domů zpět
a nic nedávalo smysl,
jen pro lásku naši chtěl jsem žít.

Miluji tě, ať jsi kdekoliv.
Miluji tě srdcem celým.
Autor Koli, 12.10.2009
Přečteno 624x
Tipy 1
Poslední tipující: poetická ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty krásné voňavé srdce -párou se rodící v hluku sametu a vanilkového švitoření... nebe znovuzrození...
ty přerode v namotaném čase ozvěn a vášní v milování...opět ti zase podlehnu:-)

07.12.2009 23:14:00 | poetická ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí