Vyznání

Vyznání

Anotace: Je to o ní, je to o mě, je to o nás. O mém smutku, o bolesti, o otázkách a touze.

Láska, kterou v srdci nosím
pro tebe je sluníčko,
mé milované srdíčko,
lásko, vílo světluško.
Lásku svou chci ti celou dát
a k nohám tvým položit
se srdcem na dlani,
má milovaná,
jediná
a nejkrásnější.

V zahradě mého srdce
vykvetla květina z nejkrásnějších
ve chvíli té, kdy jsem poznal Tě
a smutno je jí bez tvého obětí,
tak smutno, že k pláči sama se cítí,
volá tvé jméno bez ustání
a já naříkám si spolu s ní:
Milovaná, lásko nádherná,
obláčku bělounký,
motýlku křehoučký,
chci ti lásku dát!

Lásko má nádherná,
v očích světlo máš ,
v náručí sad růží
z nichž ty jsi ta nejkrásnější,
v srdci jaro kvetoucí
a v duši něhu a nevinnost.
ty jsi má první a krásná,
ta jediná víla milovaná,
srdce naplněné láskou mám,
celou chtěl bych ti ji dát.

Hledal jsem poklad života,
naplnění jeho a štěstí,
ve tvých nejkrásnějších očích,
hledal jsem jej ve tvém obětí
a na tvém klíně
má nejmilovanější!
Ve tvé lásce našel jsem naději,
ve tvé něžnosti chrám.

Má lásko, máš v očích zázraky,
jako když jsem spolu na poli
dívali se na hvězdy.
Má vílo, srdce zpívá píseň o tom
jak miluji tě.
Má milovaná, v šepotu svých snů
slyším i tvůj krásný hlas.
Nemohu tě míti dnes,
ale lásku svou posílám za tebou,
prosím, naslouchej,
prosím, nezapomeň.

Miluji tě nejkrásnější.
Miluji tě nejněžnější.
Miluji tě včera i dnes.
Miluji tě a moc se mi stýská po tvém obětí.
Miluji tě, jsem to já,
tvůj malý a bláznivý poutníček.
Miluji tě, tvé kouzlo je krásou samou.
Miluji tě, ty a já, co to znamená?
Miluji tě, těžko se mi smíří s něčím menším
než je mít tebe ve svém náručí.
Miluji tě, toužím položit svou hlavu do tvého klína.
Miluji tě celým srdcem, snad uvěříš.
Miluji tě nejsladší, ach kde jen jsi, kde tě mám?
Autor Koli, 12.10.2009
Přečteno 703x
Tipy 1
Poslední tipující: poetická ilona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí