AAA

AAA

Anotace: ..............

Sbírka: TAK

Nachový odlesk vkládám si pod křídla,
perutí tesknou zasáhnu cíl,
omšelost večera, ruťina života,
ztracenou hrdostí, panna co smilnila...

Byla mým svítáním, panenkou náruče,
polibky chráňena, rozťaté obruče...

Balance prostoru, strhla vše do chřtánu,
vzedmula nebesa, odplula po ránu...

Vznešenou jemností, vábí mě ódami,
zlatavé copánky, spletené pentlemi...

Šeptají do prázdna, vzpomínky bláhové,
minulost odešla, čas zasít na nové...
Autor PANGÁSIUS, 13.10.2009
Přečteno 451x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malá slečna, JED, slečna.závist, Holis, nejsembásník, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Boudicca, Striga, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera co potěšila, umíš!

16.10.2009 09:42:00 | nejsembásník

Moc pěkně napsáno ST.

13.10.2009 15:43:00 | Acham

krásné!

13.10.2009 14:25:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí