V mých očích..

V mých očích..

Anotace: .

Omámená, třpyt, její oči.
Oceán ve hvězdách, šplouchá.
Svobodou spoutána, jen smích
Deštěm spletená, sténá touha.

Neobyčejná, lesk, její rty.
Kolem světa na tři kroky.
Pole máku, vítr bičuje.
Slunce zahanbeno je,roky.

Okouzlující, lehkost bytí.
Marnivost měsíčních květů.
Ohraný vodopád citů.
Pět písmenek spáchalo větu.

Nespoutaná, tlukot srdce.
Hodiny bijí uspěchaná.
Závoj štastných vzpomínek, hlad.
Cesta do nebe,sklem sypaná.

Nestoudná, hluchota rukou.
Pouště tajou, led se červená.
Mosty kvetou do nebeských bran.
Láska je Tvá neznámá, proměná.
Autor Roger, 13.10.2009
Přečteno 414x
Tipy 16
Poslední tipující: Javavia, Holis, carodejka, labuť, Bíša, Psavec, Severka, hašlerka, dva, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadherne city jsi zapletl do versu.A pak ze mladi nema srdce. Moc se mi libila.

15.10.2009 20:16:00 | carodejka

líbí moc!

13.10.2009 18:57:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí