hromadná demolice

hromadná demolice

Anotace: ... nechapu svoje lasky... tahne se to se mnou

///////////////1////////////////////

chápu, že mezi nebem a zemí je peklo.
tak to vnímejte se mnou.
nechápu co se stalo nebo co se zvrtlo.
stojíme teď tady
a já nechápu, jak to mohlo takhle skončit.
byla to láska a teď mě nenávidíš
a já už tě taky nemam ráda.
nevim co dělat. jestli stát nebo skočit.
třeba pochopíš cos mi udělal. třeba to uvidíš.
zničils mě. chápu to. je to pravda.
/už si nedokážu vážit sama sebe/
//////////////////////////2//////////////////////
Nechápu svoje proměny ani to jak můžu ještě lásku dát.
nechápejte to se mnou.
jsme teď ve stádiu, kdy můžeme udělat něco jeden pro druhýho.
tak mi to věř. stačí na chvíli.
že můžeme svýma přáníma zbořit svět. /i když jen ten muj/
nevím, co se stalo. jestli už mi nezbyly síly.
chci všechno přerovnat. chci to zpět.
já nevim, co se se mnou stalo.

zabíjíte mě zvlášť a dohromady.
a je to moje zkáza.
stejně jako ta vaše...
chci zapomenout a dívat se dopředu.
jen na chvíli.
veř mi.
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 13.10.2009
Přečteno 379x
Tipy 22
Poslední tipující: Nussichoco, P.P.S., harmony, s.e.n, mattoni.uz.neni, rry-cussete, enigman, její alter ego, Simísek, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řečené přímo a bez obalu. Jak jinak drsné vvěci se říkají poeticky? To nelze.
Ale je cítit hrdost-dobrý začátek.

15.10.2009 22:03:00 | s.e.n

sakra..tohle je hrozne moc silnejch pocitu v tom..aspon pro me tam sou tak citelny a neumim na to rict vic, nez ze se kdykoli ozvi zlaticko, pac z tohohle cejtim ze toho je hrozne moc.... :*

15.10.2009 20:01:00 | mattoni.uz.neni

Zapomenout? Nelze... jen jít dál... a věřit...

14.10.2009 15:51:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí