Tohle je osud

Tohle je osud

Anotace: Kéž by mnoho věcí bylo jinak...

Sbírka: TY

Rum s kolou chutná jinak, když už spíš
Jen slzy jsou pořád slané,
i když je nevidíš,
i když mě plakat je neslyšíš
Život je těžší teď, když spíš
Tvá náruč všechno usnadňuje
Své starosti skrývám v úsměvech tvých
Ať stane se cokoliv, pořád jsem jen tvoje
Jen modlím se, ať pořád jsi jen mým,
až za mým účtem zaklapnou dveře,
až zjistíš, že náš vztah
není jen o lásce a o důvěře
Bohužel je toho víc
Tak jak to v dnešním světě bývá
Účty a finanční problémy
A pořád se na nás někdo dívá
Někdo, kdo čeká na příležitost
zbavit nás posledních možností žít
Vážně to se mnou riskneš?
Vážně chceš se mnou být?
Jsem zadlužená až do morku kostí
A s každým dnem má zadluženost sílí
Dala bych ti duši, dala bych ti všechno,
ale jsou věci, co se nepromíjí
Mít sílu, odvahu... Sbohem ti dám,
abych tě nezatahovala do problémů svých
Ty se jen usmíváš a věříš v zázrak
Tak osud svůj vkládám do rukou tvých
bezbranná, odevzdaná, tvá,
lásko, co neznáš překážky
Tohle je osud, musí být
Přesvědčils mě jen úsměvem svým
Tohle je osud, musí být
Topím se v příslibech tvých
Autor unstoppable, 14.10.2009
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Boudicca, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí