Sliby

Sliby

Anotace: každý někdy slibuje...

Raněné poledne
podpatky dupané
tělo mršiny
- umírá naděje.
Všichni to ví,
slzami nepřivoláš,
co se nevrátí.
Zničený večer
nespravíš něhou
v uvzdychané posteli
ani příslibem
krásné budoucnosti
v hřejivém náručí.
Autor Erion Fate, 14.10.2009
Přečteno 418x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, enigman, WhiteSkull, al-pacino, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy není možné sliby splnit
někdy slibujeme
a přitom sami o pravosti svých slov pochybujeme

každý sám ať to posoudí

14.10.2009 21:36:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí