Někde v naprosté důvěře v lásku

Někde v naprosté důvěře v lásku

Anotace: *ONA* a *ON*

.
*ONA*
.

V jedné vteřině
-tak nějak
najednou?-
Si člověk váží
-snad tisíckrát víc-
toho co má.
*
A usmívá se
-tak nějak
bez zábran-
jak malé dítě
co ještě nestačilo
ztratit naděje.
*
Nebo je zase našlo?
*
Pro ty pohledy
-úsměvy
doteky-
pro tu vášeň
a lásku
dvou.
*
Pro tu lehkost
-někde v srdci-
a naději
-na duši-
se smát
milovat.

.
*ON*
.

Jde někoho milovat celý život?
Po tom okamžiku, kdy jsem Tě posznal, uvěžil jsem že ano.
Hvězdičko, budu Tě milovat i zítra.

Líbá O.

PS: Miluji Tě!!!
Autor *whatsoever*, 14.10.2009
Přečteno 437x
Tipy 7
Poslední tipující: Churry, Alex Foster, zelená víla, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zamilovanost křičí.. a šeptá..proč ne, to pocítit..

14.10.2009 23:12:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí