Písmenka mluví za vše.

Písmenka mluví za vše.

Anotace: Není vše jak vypadá.

Jsem šťasten ráno vstávat,
spávat vedle tebe a lásku ti dávat
i usínat s tebou.

Mít vše, abych ti mohl dát,
nebe celé snesl bych ti rád,
oporou velkou Tvou já
usínám s tebou.


Mýlid se je lidské,
i darování toho, co ti je blízké.
Lhát jen pro lásku a rodinu svou,
opatrovat vždy dušičku Tvou.
Věrnost je stromem života mým,
á! já zapomněl být tím.
nadšeným a měnit kolem svět
a JÁ spím s TEBOU.

(první písmena čti a poznáš vždy)
Autor Jerry Martin, 15.10.2009
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, lllhanus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to trošku nuda ale líbí se mi to!=)

17.01.2010 18:46:00 | Corsica

Krásný nápad s těmi prvními písmeny...

11.11.2009 20:40:00 | Dragoniana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí