Slepý sníh

Slepý sníh

Anotace: :(

Bledé vločky
na srdce mi dopadají
kutálí se stydlivě po něm
přináší lásku štěstí naději
tak proč Ty na ně hned ohněm?

Se slzami v očích tají
a já se ptám proč to děláš?
vždyť jen sami sebe mají
proč je na mě jemně foukáš?

A co teprv srdce mé
víš co vše si prožilo
i po tom všem vstřícné a laskavé
chceš snad aby umřelo?

Slepě mě dál olizují
i když ví že roztají
jsou plny ulhané naděje
a Ty si zvykej lásko


jaké to je

žít beze mě.
Autor Larey, 16.10.2009
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí