Naposled

Naposled

Anotace: Pro jednu bývalou lásku. . .

Až si jednou pro vždy řeknu dost
a spálím za sebou i ten poslední most,
pak možná se mi uleví,
že konečně opouštím slzavé údolí.

Optimismus napumpuji do žil,
tím skončí období kdy jsi mě mořil.
Už nepohlednu do očí žádné z tvých lásek,
však co mi kvůli nim přibylo vrásek.

Už nebudu si s nostalgií prohlížet fotky,
vzpomínky utopím v panáku vodky.
A až zas potkám kamarády tvé
už nepřipomenou mi časy zlé.
Autor tlamička, 16.10.2009
Přečteno 393x
Tipy 6
Poslední tipující: Mera, Larey, kleopatra.sedma, CORONATION
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to sem chtěl napsat.. kdyby to šlo tak jednoduše :(

17.10.2009 13:36:00 | Larey

Kéž by to bylo jednoduchý...

16.10.2009 17:58:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí