Plán

Plán

Anotace: odloučení a oddech

Mám totiž plán,
že ti pusu dám.
Pak pohladím tě po tváři,
jak to psali ve snáři.
Řeknu ti, že tě ráda mám,
další polibek ti dám.
Podívám se ti do očí,
až se se mnou svět zatočí.
Pak napadne mě myšlenka,
že nejsem žádná nanynka.
Poodstoupím o krok dál,
zeptám se tě:
"Proč jsi si se mnou hrál?"
Padne mi do tváře splín,
je tu blok - trošku klín.

Všechno mě to pořád mrzí!
A tak ti naposled pusu dám.
Nikdy víc nepřistoupím k tvým hloupým hrám.
Autor tlamička, 16.10.2009
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, Radek.oslov.Šafárik, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Lepší takovéhle řešení, než se pak trápit. Hezká báseň.

22.01.2010 15:06:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí