Vzhůru do boje!

Vzhůru do boje!

Anotace: Hodně velká blbost, přecurkovaný kýč. Nazvěte si to, jak chcete. Hlavně to neberte vážně :-D

Už se nebudu ptát,
proč žiju, v co doufám.
Už se nebudu bát,
že Láska je jen pouhý fám.

Už tu nebudu stát
s pusou dokořán,
a už nebudu stokrát
přepisovat těch pár stran.

Vím, že Tě miluju
a nikdo to nezmění.
Nikdo?
Oblíkám si brnění.

Budu bourat zdi,
ať svět vidí,
jak nám Lásku závidí
a vůbec se nestydí!

Budu opakovat stále:
miluju Tě a tak dále.
I když vím, že to nic nezmění.
Láska je zkrátka duše vězení!

Přestože čas letí,
pro mě jen pomalu plyne.
Budu čekat třeba dvě století -
Láska moje nezahyne!
Autor A'tuin, 17.10.2009
Přečteno 358x
Tipy 9
Poslední tipující: J.U. Ray, Bíša, Lucije, Zefi, kleopatra.sedma, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možnože je přecukrovaná, ale není umělá.

09.09.2010 21:55:00 | J.U. Ray

Jen piš!

20.04.2010 23:31:00 | Bíša

držím palce a sama doufám, že i mně se to povede :(

18.10.2009 00:50:00 | Lucije

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí