Zamilovaná láska

Zamilovaná láska

Anotace: taková srdeční záležitost...nápad v hodině hudebky...:)

Jen touha má
je spalující a horlivá.
Tatáž otázka,
tatáž slova
jen ta jsou opravdová.

co růže,cit?
Kde loutnou zváno
snad jako sen
vonělo by stejně.

Bez lásky...
Bez jeho rtů a očí,
tak jako bezedná noc
oddělená od snů.

Nenechej sny bdít
a tvé rty prázdno líbat,
dej mi z tebe pít.
Z touhy dá se snídat.

Tak pluj jak můžeš plout
v tvých dlaních vítr dout.
Jen suchou vodu budem pít
a v nejvášnější noci dlouze znít
Autor Sarishka, 18.10.2009
Přečteno 464x
Tipy 2
Poslední tipující: Thesssinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí