Hranice

Hranice

Anotace: .

Jsem svázaný na hranici
mezi štěstím a žalem
pod nohama dříví
kolem těla kříž
chytni louči a hoď mi ji
a já ji nechytím.

Krajina štěstí
já a ty
my
splněné sny a přání
hranice hoří
já tam nejsem
držím Tě za ruku
a dívám se tomu krásnému ohni
do očí.

Žal
první sníh přišel
pod stromečkem máš dopis
ode mě
že jsem musel jít
a taky odešel
plamínek plápolá
a já s ním
a na této straně lásko vím
že Tě ztratím.

Ale
teď je to jen na Tobě
Tvá bedra odýrá břímě
nesoucí zodpovědnost
a sílu
musíš být silná
a já věřím
že se správně rozhodneš
ať je to už
jakkoliv.
Autor Larey, 19.10.2009
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: ajlonka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí