O niterném pocitu

O niterném pocitu

Anotace: :)

Jsi radostí mého žití
úsměvem co krášlí tvář
a tak to moje bytí
snáší se tu mnohem snáz.

Snad dojdu někdy naplnění
láskou k tobě už jsem pln,
cítím krásné erochvění
žádost emočních vln.

Nejsem stvořen pro nebe
ty to víš a já taky
jsem jen stvořen pro tebe
slunce mezi mraky.

Smutním po tvé kráse
smutním po tvé duši
cítím se jak v base
aniž to ty tušíš.
Autor Ďábel sám, 19.10.2009
Přečteno 350x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Koza, lovelienka, Charibeja, Jiparo, isisleo, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pocitové.

16.02.2024 19:42:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí