Osamělý dirigent

Osamělý dirigent

Anotace: . .

Sako ukuté ze smutku
bloudí sám světem
v jedné ruce své srdce
a v druhé taktovku
v barvě svým citem.

Bezvýznamné švihy
kouzelnou hůlkou
před plným sálem
bez orchestru
s výsměchem v zádech.

Bezcílná cesta
s cílem
který není
ale on věří
že v okamžicích
jejího snění
ho najde.

A tak jde dál a dál
chce bojovat
a nezvdává to
srdce v dlani
konec světa před ním
poslední sbohem
zapomíná na ni
a srdce letí
volným pádem dolů
dlouhým okamžikem.
Autor Larey, 19.10.2009
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, ajlonka, hašlerka, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju moc

20.10.2009 19:51:00 | Larey

moc se mi líbí...píšeš tak procítěně...jako bych s každým slovem viděla obrazy Tvé básně...

20.10.2009 19:06:00 | ajlonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí