Pak mě vzbuď

Pak mě vzbuď

Anotace: ,

Víčka mi klesají
já nechci ještě spát
melodie prázdna v hlavě
nechci to ještě vzdát.

Bludy si hrají s prstýnky
s maskami na očích
a já už Tě neprosím
ať mi dáš teď hned víc.

Stín náš teče po steně
a směje se
jak jsme to dopadli
přáno nám nebylo
přáno nám nebude
a naše oči
v momentě uvadly.

Jdu si lehnout
jsem slepý hříšník
unavený životem
jen
..jen mě prosím polib
na čelo
a vzbuď
až to vše skončí.
Autor Larey, 20.10.2009
Přečteno 240x
Tipy 5
Poslední tipující: pavlis, ajlonka, Stepbystep
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí