Strach ze skrytého strachu

Strach ze skrytého strachu

Anotace: musela bych být sprostá a to hodně aaaaaaaaaaaaaaaaaa nasrat nasrat

Byl jsem stěnou všech zármutků
byl jsem větrem
lásko, lásko
kolikrát jsem tě pohladil měsíčním svítáním
ale ty nevidíš
kterým směrem se otáčí soucit s žitím
ty nečicháš denně čpavek vesmíru a činů
lásko
kolikrát jsi o mě zavadila
ostnem svým

kolikrát jsi mě probudila ze spánku
a předstírala bdění

Nemohu vyjádřit sílu
záchvatu smrti

Nemohu se dále dívat do zrcadel dnů

Nemohu se otvírat směrem k řekám

Ať mě raději duch žití
rozdrtí mocným proudem



/jsem vítr
a nepatřím ti.../
Autor DIDADA, 20.10.2009
Přečteno 290x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Anastacia-Jane, Psavec, Manstein, Aurelius, Petbab, Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, Stoneman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to nikomu...

24.10.2009 13:08:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí