Zastavte mé snění

Zastavte mé snění

Anotace: paf

Za zavřenými oči
v útrobách mého snění
já bez Tebe
Ty beze mě
za zavřenými oči
se schovává osamění
a já volám do nebe
o opuštění
Tebe.

Srdce na dlani
mi krvácí
o tom já sním
a vždy jsem snil
v mých snech
jsi s ním
s pocity rozpolcení
a naše každodení chtění
se vypařilo
splnilo se mi mé přání.

Ale probuzení
vše je jinak
ležíš vedle mě
prstýnky na ruce
a já toužím po další noci
prosněné
s milenkou ŽivotemBezTebe.
Autor Larey, 21.10.2009
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: ajlonka, bellacomp
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hořké, ale krásně napsané...

21.10.2009 14:08:00 | ajlonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí