Teď už spíš

Teď už spíš

Anotace: Zamilovanost je pryč, realita je neúprosná...

Sbírka: TY

Teď už spíš
Do noci noří se naše pocity
Hádky uplynulých dnů
Rozplývají se všechny ty střípky
léty posbíraných snů,
co měls ty
a co jsem měla já
Viděli jsme je jeden v druhém
Ale ta představa odplouvá
s půlnoční osamělou lodí
Ještě tě ráno na práh doprovodím
Vrátíš se ale ještě?
Potkali jsme se v kapkách deště
A zítra prý pršet má...
Lásko má životní a jediná,
teď už spíš,
ale určitě víš,
jak mi je
Má blahová zoufalá naděje,
co neviděla slzy v kapkách deště
Jsi to ty ještě?
Nebo snad někdo jiný přišel ke mně
a ublížit chtěl mi zřejmě
v jednom z těch chladných dní
Je tvůj úsměv poslední?
Je tvůj polibek poslední?
Teď už spíš a nemůžeš odpovědět
Ale já odpověď přece znám
Jak krásně to začíná,
tak bolestně to vždycky končí
Spíš a já už se teď s tebou loučím
pro jistotu,
pro svoji vlastní bezpečnost,
jíž není nikdy dost
Lásko má spící, snící si svůj sen
Jenom pár hodin a na dveře zaklepe den
Den, co možná přinese odpovědi
na všechny otázky
Pak možná budu tady večer sedět
- vyrovnaná a smířená,
však bez lásky...
Autor unstoppable, 21.10.2009
Přečteno 397x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Prdelka10, Anastacia-Jane, vapiti, Jiparo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... láska nepřichází .. láska neodchází ... láska je nekonečná, trvá a trvá ... ať třeba trakaře z nebe padají ... :-)

21.10.2009 10:50:00 | vapiti

..láska občas bolí

21.10.2009 09:51:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí