Kamarád

Kamarád

Anotace: ...

Sbírka: Stíny duše

Jen mě pohlaď po tváři
A utěš mé studené myšlenky
Už nechci mluvit k polštáři
…a objímat peřinu

Obejmi mou smutnou duši
Měj mě alespoň trochu rád
Já mám zatím v hlavě kaši
Že jsi jenom kamarád
Autor Violette, 21.10.2009
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Prokešová, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí