Ahoj Živote

Ahoj Živote

Anotace: ...

S číhajícím měsícem
v čase kdy hvězdám je málo ke štěstí
slyším přes ulici
hrát piáno duhovými barvami
a to pro mě
nic dobrého nevěstí
já vím
ty barvy září vašimi hrami.

Tak jdu na chvíli
opustit své bytí
po ulici jít
tiše pozorovat
a snít
Ale já snít neumím
zapomněl jsem to
při mém dvoudenním pobytu v ráji.

Tiše své kroky vedu
a přemýšlím
jaké by to bylo
kdyby třeba možná
a náhodou?
uvedu ty zlé slova v tabu
najdu Život
a položím mu otázku troufalou:

Ahoj Živote
chci po tobě jen jedno
vědět
proč mě nenecháš šťastným?
neustále mě vedeš v temno
už mě to nebaví
přesuň se za někým jiným.


.. i když pro něj je jednoduší mě ignorovat..
Autor Larey, 22.10.2009
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkné,smysl to jistě má.

22.10.2009 17:49:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí